جان باختن ده‌ها نفر بر اثر سوءتغذیه در ایالت کردفان جنوبی سودان دمشق خبر توافق امنیتی با اسرائیل را تکذیب کرد واکنش ترامپ به احتمال عدم مذاکره پوتین درباره جنگ اوکراین: یا تحریم‌های شدید علیه روسیه اعمال می‌کنم یا کنار می‌کشم لاوروف: دیدار پوتین و زلنسکی در دستور کار نیست ترامپ: ممکن است پوتین دوباره به آمریکا بیاید کالاس: اروپا به راهکار دیپلماتیک درباره هسته‌ای ایران پایبند است فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد حماس: وضعیت قحطی در غزه، سند جنایت اسرائیل است خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است ‌رئیس الحشد الشعبی: سپاه انقلاب اسلامی در دفاع از عراق به ما کمک کرد ترامپ ارمنستان را آلبانی خواند نماینده حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است تصرف ۳ منطقه دیگر توسط روسیه پوتین: صنعت هسته‌ای امنیت ملی روسیه را تضمین کرد رایزنی دیپلمات ارشد سوئیسی با تخت روانچی در مورد موضوع هسته‌ای ایران

واکنش حماس و جهاد اسلامی به حمله رژیم صهیونیستی به یمن

دو جنبش مقاومت حماس و جهاد اسلامی فلسطین حمله جنایتکارانه امروز صهیونیست‌ها به استان الحدیده واقع در غرب یمن را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای حمله جنایتکارانه امروز ارتش رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن را که به شهادت و زخمی شدن شماری غیرنظامی منجر شد، شدیدا محکوم کرد و آن را تلاشی نافرجام از سوی دشمن برای بازداشتن جبهه‌های مقاومت از ادای وظیفه مقدس خود در قبال قدس و ملت مظلوم فلسطین که در معرض نسل‌کشی نازی‌ها قرار دارد، دانست.

از طرفی «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت: یمن و مردم آن و در راس آن برادران انصار الله بهای موضع شرافتمندانه خود و دفاع از فلسطین و ملت فلسطین که در معرض نسل‌کشی نازی‌ها در نوار غزه هستند، را می‌دهند.

الرشق تأکید کرد دشمن اشغالگر صهیونیستی بدون شک در آتشی که امروز در الحدیده برافروخته شد، خواهد سوخت و تشدید جنایات این رژیم معادلات موجود را به کلی تغییر خواهد داد.

وی افزود: خداوند شهدای یمن در الحدیده را رحمت کند و آنها شهدای فلسطین و یمن هستند و مجروحان را شفا دهد و به آنها بخاطر جانفشانی و دلاوری‌شان بهترین پاداش را عطا فرماید.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما تجاوز جنایتکارانه صهیونیست‌ها به مردم یمن را که تاسیسات غیرنظامی را هدف قرار داده و منجر به شهدا و مجروحان شد، محکوم می‌کنیم.

در ادامه بیانیه جهاد اسلامی آمده است: این تجاوز بدون حمایت آشکار غرب به رهبری آمریکا و انگلیس از این رژیم جنایتکار صورت نمی‌گرفت.

جهاد اسلامی افزود: ما تاکید می‌کنیم که بربریت صهیونیستی مردم یمن را از حمایت از مردم فلسطین و آرمان آنها منصرف نخواهد کرد./ ایسنا

کلمات کلیدی: حماس یمن غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار